Vega

Колись я писав про іншого відомого серед ендуранс атлетів виробника спортивного харчування Science in Sport (SiS). Vega ж є можливо навіть більш відомими брендом – вони не просто спонсорують великі спортивні старти як IronMan, але і відомі не лише серед спорменів. Їх продукцію можна зараз знайти практично в будь-якому магазині в США де продаються продукти.

Що відрізняє цей бренд це те, що усю їх продукцію зрозблено з рослинних компонентів – тобто вона вегатаріанська, а можливо навіть і веганська (для мене це не суттєво).

Сайт виробника – https://myvega.com/.

Я використовува з різною ціллю кілька їхніх продуктів і далі про кілька з них.

Essentials/Protein

Насправді це ціла лінійка різних дуже схожих між собою продуктів – порошки з усім набором мікроелементів та протеїнів потрібних у збалансованому харчуванні.

Дуже приємні на смак (мені ваніла подобається найбільше), також мають приємний запах. Їх легко розмішувати і приємно пити.

Власне цей продукт і є найбільш популярним у бренда і просувають його як альтернативне харчування – насипав, розколотив і маєш усе що треба для якісного життя.

Vega Protein Bar

Надзвичайно поживні і одночасно дуже солодкі та трошки гірки протеінові батончики. Мені не дуже подобається їх надмірна солодкість, але треба визнати, що одни такий батончик добре і надовго вгамовує апетит і до того ж має доволі корисний склад.

Vega Hydrator

Натрій, кальцій, магнезій та калій – те що потрібно для легкої та ефективної гідрації. Порошок з приємним смаком та трошки дивним (надмірно солодким) присмаком якого потрібна невеличка кількість на пляшку води.

Використовую його іноді на вело-тренування і можу сказати, що він як мінімум не гірше за популярний Nuun.