A3 Performance Fuse X Goggle

Коли з’являється новий бренд то одразу хочеться спробувати його продукцію. Тим більше, що у цьому випадку вона була недорога – окуляри для плавання практично усі продавали по акції дуже дешево.

Я купив кілька моделей і більшість з них на мені дуже сильно протікали. Проте ось ця модель після того як я поставив найкоротшу дужку на носа показала себе дуже добре і зараз я виключно в ній і плаваю.

Окуляри зроблено доволі дивно – у них лінзи та гума яка сидить між лінзою та шкірою зроблені одним шматком. Лише матеріал по різному оброблено на різних ділянках так що лінзи прозорі і тверді, а там де має бути гума пластик гнучкий і не прозорий.

Як правило окуляри у яких недостатньо гуми для захисту очей мені дуже заважають і взагалі неприємно їх одягати. Але у цієї моделі я їх просто не відчуваю. В прямому сенсі одяг і забув.

Огляд надзвичайно широкий і практично нічого у конструкції лінз не лізе в поле зору. Викривлення також мінімальні і практично не помітні.

Лінзи пітніють, але не гірше (можливо навіть менше) ніж у традиційних окулярах.

При повній ціні в $20 (по акції за $10) це хороший конкурент іншим моделям які мені подбаються (Speedo Vengeance, Speedo MDR 2.4 Swim Goggle та i-Sports Pro i-Swim Pro Goggles).

У виробника є як прозорі, так і затемнені моделі. От тільки затемнені занадто темні і в басейні в них погано видно – https://www.a3performance.com/collections/goggles/products/clearance-a3-performance-fuse-x-goggle.

Оновлення від 2022/01/31: Через більше ніж пів-року використання цих окулярів як регулярно в басейні так і на стартах можу сказати, що на даний момент це мої улюблені окуляри. На жаль вони за 4-6 місяців регулярного використання (2-3 рази на тиждень) починають втрачати вид і з’являються маленькі протікання. Тому я вже купив нову пару прозорих.

Що стосується затемнених – то вони трошки аж занадто темні навіть на дуже яскравому сонці.