Hoka One One Rincon

Легкі і швидкі бігові кросівки для змагань та швидкісних тренувань. Для виробника який робить наголос на м’якості підошви та відчутті комфорту ця модель незвична саме тим, що тут підошви найменше з проміж усіх інших у модельній лінійці.

Також зазначу, що хоча ця модель ще продається за $90 у виробника вже є друга версія (ціною в $115) яка сподобалися оглядачам навіть більше за першу.

На нозі кросівки відчуваються доволі агресивними – вони просто примушують бігти швидше. Форма підошви допомагає швидше перекочуватися з середини стопи на носок.

І сама підошва яка спочатку може здатися жорсткою насправді дає такий самий рівень комфорту як швидкі щоденні кросівки інших виробників. При чому у кросівках можна бігати і повільно – і ось тоді підошва стає відчутно м’якішою. А коли починаєш прискорюватися вона наче стає тонкішою та більш жорсткою. Хоча завжди лишається гнучкою.

Найбільший недолік цих кросівок для мене і причина через яку я би не ризикнув бігти в них щось довше за 10 км полягає у вузькості в зоні пальців. Призводить це до того, що буквально через 10-15 хвилин бігу мизинці ніг надавлюються краєм підошви. І це не те щоби боляче, але так сильно відволікає і так дискомфортно, що я уникаю цх кросівок. Така сама проблема у мене до речі з Bondi від Hoka.

Також вузький верх (не настільки щоб бути дискомфортним, але достатньо вузький щоб я це постійно відчував) мені особисто не дає можливості нормально шнурувати. І через це я використовую еластичні шнурки з цією моделлю. В результаті кросіки сидять щільно і незворушно. Ніяких проблем з передавлюванням чи циркуляцією крові я не помітив.

Але для тих у кого вужча стопа ці кросівки можуть стати якщо не улюбленими, то принаймні хорошим варіантом для змагань.

Вага 220 грамів, підйом – 5 мм.

На сайті виробника – https://www.hokaoneone.com/sale/rincon/192410300471.html, модель 2 – https://www.hokaoneone.com/mens-road/rincon-2/1110514.html.