Micro Ingredients Organic Super Beet Juice Powder

У світі любительського спорту і фітнесу часто виникають якісь моди на певні супер-продуки які мають принести здоров’я, витривалість та дати можливість більше тренуватися і швидше відновлюватися. Більшість з таких новинок доволі швидко без сліда зникають і про них забувають – бо за ними нічого насправді нема.

Але ось користь буряка і бурякового соку принаймні серед бігунів на довгі дистанції обговорюється вже доволі давно, можливо навіть більше 10 років.

І з того, що я зрозумів читаючі статті та пояснення буряк дійсно працює – невелика його кількість щодня покращує імунітет, травлення, дозволяє швидше відновлюватися м’язам і до того ж позитивно впливає на витривалість. Звісно ніяких чудес чекати не варто, але якусь реальну різницю наче б то наміряли.

Проте їсти варений буряк не завжди є можливість, час чи бажання і тоді в нагоді стане сок буряка, чи розчинний порошок. Але сік дуже дорогий і його не надто приємно пити. А ось порошки бувають непогані. І конкретно цей за оцінками і продажами є найкращим (принаймні на Amazon).

Невеличка порція порошку (йде в пакети) на стакан води з ранку перед тренуванням достатньо. Практично відсутній смак, нема ніякого запаху. І також не помічено будь-яких негативних ефектів. Не знаю чи є позитивні :)

При ціні в $25 за пакет якого вистачає на кілька сотень порцій його не можна назвати таким вже і дорогим.