FunkAway The Aerospray

Бігові кросівки, інше спортивне взуття (для вело, тренажерки, походів) та і звичайне взуття – воно неминуче завонюється. І не все можна відіпрати руками чи вкинути в машинку. У великої кількості взуття не передбачено будь-яке прання і вчиняючи так можна зіпсувати доволі дорогі кросівки чи ботинки.

Звісно протирання зсередини чи якісь “витягувачі запахів” трошки допомагають, але не так щоб прибрати запах взагалі. І особливо це проблема коли у вас нема окремої кімнати (чи цілого гаража як в моєму випадку) щоб там подібне взуття тримати.

І ось тут в нагоді ця штука і приходить. Використання надзвичайно просте – як дезодорантом пшикаємо всередику ботинка і все. Одного пшика достатньо щоб сильний хімічний (але не противний) запах перебив запахи застарілого поту.

І я не перебільшую – ця штука реально працює. Пшик – і з кросівок тягне химічною свіжістю :)

Рекомендую тим хто шукав подібне рішення. За ціну в $10 за пляшку (а часто по скидці і за $7) за 13.5 рідких унцій (385 мілілітрів) вистачить цієї пляшки на доволі тривалий час.

На сайті виробника – https://funkaway.com/product/13-5-oz-odor-eliminator-aerospray/. У них там ще і різні порошки та додавання до них, усувач запаху диму і таке інше. Але я лише ось цей вироб використовував.