August Smart Lock Pro

Розумний замок – плюси та мінуси і чи варто взагалі? Давайте поглянемо.

Цю модель я купив зі знижкою за $190 (повна ціна – $230, на сайті виробника – https://august.com/products/august-smart-lock-pro-connect).

Встановлення замка було надзвичайно простим навіть для мене. Викрутив старий замок з дверей, поміняв частину як вказано в документацій і закрутив все назад. В коробці йдуть кілька прокладок з якими можна встановити розумну частину в механічні замки різної системи.

Тепер власне про розумну частину. Можливості які виникають:

  • Замок автоматично замикається. Час після якого це відбувається можна налаштувати.
  • Замок повідомляє на смартфон коли він не може закритися (наприклад коли двері не причинено до кінця).
  • На смартфон можна отримувати сповіщення про те коли замок відкривається і закривається.
  • Замок можна відкрити і закрити зі смартфона.
  • В комплекті йде пристрій (окремо вставляється в розетку) який дає можливість керувати замком через інтернет – тобто не треба бути в одній і тій же мережі.
  • Замок можна налаштувати щоб він відкривався автоматично коли смартфон опиняється поруч. Ось ця можливість працює не ідеально і мені іноді доводилося діставати телефон щоб відкрити двері.

Варто зазначити, що з цим замком як і раніше можна використовувати ключі.

В самому замку використовуються 4 батарейки AAA які просто встановлюються. Мої вже працюють більше року і поки нормально все.

В цілому такий замок додає комфорту, але ще зручніше стало коли я докупив панель з кнопками для введення коду. Але про неї напишу окремо.

Оцінки: