Efferdent Denture Cleanser Tablets

Коли ви часто користуєтеся спортивними пляшками (на велосипеді, під час бігу чи просто в залі) то у вас в них як правило не просто вода, а якийсь спортивний розчин. В розчині цьому електроліти, солі і головне – цукор (глюкоза, фруктоза, сахароза та інші). І хоча пластик спортивних пляшок спеціально обробляють проте неминуче на мікропорах стінок, а особливо на “сосці” накопичуються залишки поживних речовин, а значить і бактерії, грибки та водорості.

І навіть якщо пляшки такі старанно і регулярно чистити щітками то все одно через якийсь час можна помітити чорні сліди на них в самих неочікуваних, або тих що їх не дуже видно місцях.

Ось для вирішення цієї проблеми і призначені подібні таблетки. Працюють вони дуже просто: наливаємо теплої води в тазік чи умивальник, топимо в ній пляшки і кидаємо таблеку. Через 15 хвилин виймаємо і старанно прополоскуємо. Все – усі бактерії та інші тварі вбиті.

Звісно можна і хімією для тарілок чи поверхней це робити, але та хімія більш агресивна і гірше відмивається, а тому частина її неминуче потрапить з напоями в шлунок.

Як на мене дуже хороше рішення за $6 (126 таблеток).

Звісно за їх допомогою можна мити не лише пластикові пляшки. І в першу чергу це рішення для промивання вставних зубів. Але як хак дуже і дуже облегшує життя.