Pulsar Music Player

Я вже доволі давно (більше двох років) користуюся цим музичним програвачем і навіть купив собі платну версію.

Перше питання на яке треба відповісти – чим не влаштовує стандартний програвач від Google? Багато дрібних речей не подобаються, але найгірше – він не вміє правильно програвати плейлісти у випадковому порядку. Проявляється це так, що кожного разу першою є одна і та композиція (щоб вирішити цю проблему я навіть додав у всі плейлісти на першу позицію секундний трек з тишею). І після того “випадково” відтворюються лише треки з початку списку. Тобто в моєму випадку з кількох тисяч пісень я знову і знову слухав ті самі 30-40 композицій.

Коли вже мова йде про сторонні програвачі то вибрати є з чого. І далі вже роль грають різні для кожного фактори – зовнішній вигляд та можливість його налаштувати, еквалайзер, підтримка різних аудіо-форматів і багато чого іншого.

Для мене на другому місці була можливість керування плеєром з віджету екрану. І серед усіх що я їх перебрав саме у Pulsar віджет був зрозумілий, зручний і функціональний як я хочу.

У плеєра є можливість налаштування еквалайзеру і зміни кольорів – ось цими двома додатковими можливостями і відрізняється платна версія за $3. Чи варто її купувати? Не дуже насправді.

Ну і звісно є стандартні можливості як: показ тексту (якщо його вбудовано в музичний файл), створення динамічних списків відтворення, завантаження зображень з інтернету, редагування тегів, тощо.

Списки відтворення я створюю в MusicBee і під час синхронізації комп’ютера зі смартфоном Pulsar їх підхоплює.

Плеєр в магазині:

На цьому у мене все. А чим користуєтеся ви і які спеціальні сценарії використання є у вас?