Fitly Running Pack

З цим міні-рюкзаком я пробігав всю зиму і весну і страшенно ним задоволений, чим і хочу поділитися.

Треба сказати, що в інтернет магазинах назва цієї конкретної моделі завжди чомусь різна і навіть відрізняється від того, що написано на сайті виробника.

Отже це міні-рюкзак. Це означає, що він є альтернативою таким простим рішенням як пояси для бігу (як FlipBelt) чи чохли для телефону на руку. Але звісно у формі рюкзака.

Розмірами він дуже маленький і по суті призначено його для телефону та ключів від квартири/машини. Також він надзвичайно плаский і не пристосований щоб траспортувати навіть спортивну кофту чи куртку.

В самому рюкзаку позаду 2 великі кишені (повторюся – пласкі) в одній з яких є спеціальний відділ для смартфону зі зручною застібкою щоб тримати його на місці. Ще дві маленькі кишені по обсягу достатні щоб покласти в них ключ від машини та чохол від Jabra Elite 65t. Попереду на нагрудній застібці дві витягнуті кишені куди можна покласти гелі чи щось подібне.

Сидить він просто як влитий, не стрибає і не совається взагалі, ніяк не заважає. Звісно на спині створюється “тепла” зона, але вона не надто велика і не спричиняє помітного дискомфорту.

Дуже зручна застібка – на магнітах. Я таку ще ніколи не бачив. Вона надійна, але при необхідності її дуже легко розстебнути чи застібнути однією рукою.

Водовідштовхуючий матеріал захистить від дощу та бруду. Кілька разів бігав під не надто сильним дощем – ніяких проблем взагалі.

У мене в ньому як правило зіп-лок з туалетним папером, дезінфікуючі серветки, телефон, ключ від машини чи хати, навушники, гелі.

Ціна в $59 може здаватися зависокою. Але після кількох місяців використання можу стверджувати, що зручності додається просто неймовірно. Нема ніякого бажання використовувати пояси, а тим більше арм-бенди.

Єдине що треба буде оновити цей запис після того як відбігаю літо з ним – чи не занадто спекотно спині буде.

На сайті виробника – https://fitlyrun.com/products/fitly-sub-45-classy-black.

Однозначно 10 з 10 балів.