Precision One Glass Fat/Body Scale

Не буду писати про конкретну модель (у мене до речі 7851 які вже давно не випускають і які я купив за $30 ще влітку 2012-го), у виробника зараз вже є новіші – http://www.onelifecare.com/index.php?r=product/view&id=64.

Для усіх хто починає слідкувати за вагою, тренується за програмою і іншими способами переймається своїми показниками рано чи пізно виникає питання “розумних” ваг. Так звані “розумні” ваги крім власне ваги вимірюють з певною точністю відсоток жиру, рівень гідрації, вагу кісток і інші показники.

Єдина причина чому я захотів написати про цю древню модель – згадати що можна отримувати всі ці показники від терезів, що коштують значно менше $200. І вміють вони, до речі, багато чого – крім власне різних характеристик вони ще й підтримують профілі кількох користувачів, визначають скільки калорій за день треба спожити для досягнення цілі і таке інше.

Звісно є і певні обмеження – ці ваги не підключаються до смартфона і дані доведеться вносити у ваш профіль на сайті де ви зберігаєте дані своїх тренувань чи подібного (читайте додатково Як поєднати в купу фітнес-сайти та пристрої – моя версія). Але для багатьох відсутність подібного функціоналу не суттєвий недолік у порівнянні з низькою ціною.

За усі роки ваги і досі працюють і виглядають у момент покупку, тому можу рекомендувати.

Моя модель на Amazon – https://www.amazon.com/gp/product/B0058C958I.