Darn Tough Hiker Micro Crew Cushion Socks

Шкарпетки для походів, особливо якщо це тривалі походи що вимагають спеціального взуття – настільки важлива річ, що її складно переоцінити. І важливі в похідних шкарпетках звісно такі фактори як їх комфорт (наприклад Fox River робить шкарпетки з волокнами бамбуку щоб запобігти натертостей), можливіть регулювання темперетури, водо/пото-стійкість та таке інше. Але також важливим фактором є і стійкість шкарпеток – чи не полізуть вони дірками у багатоденному поході і чі не доведеться купувати нову пару ледь не на кожен похід.

Darn Tough якраз і зосередилися на надійності. Їх шкарпетки мають пожиттєву гарантію – тобто якщо вони порвуться чи протруться то виробник їх поміняє без питань і додаткової платні скільки б років тому ви не купили б цю пару.

При повній ціні в районі $$22-25 (а іноді можна знайти по акції за $15) ці шкарпетки стають дуже привабливим вибором. Ми з Оленою маємо по парі вже кілька разів їх використовували. Шкарпетки ці добре сидять, можуть бути занадто теплими для жаркої погоди, але в цілому ні комфорт ні температура суттєвих нарікань не викликають.

Нам не доводилося дуже довго ходити в них (хайкали в них на Алясці та у парі одноденних походів вдома) і як і очікувано не побачили на них жодних пошкоджень чи слідів зносу. А от люди які тестують похідне обладнання професійно навіть писали що у них розлазилися ботинки від деяких маршрутів, а шкарпетки все ще були як нові.

Так що хто багато ходить в походи, або просто шукає надійний одяг – зверніть увагу.

На сайті виробника – https://darntough.com/products/micro-crew-cushion?variant=30180728327.

Оцінки: