Aukey KM-G9

Пишу цей пост вдруге бо через якийсь незрозумілий глюк перша версія зникла безслдно :(

Отже механічна клавіатура яка має повну ціну $28, але мені вдалося купити її по акції за$20.

Ця клавіатура має менші розміри через відсутність додаткового цифрового блоку. Я тими клавішами все одно ніколи не користуюся, але знаю що деякі люди без них не можуть нормально працювати. Тож зважте на цей фактор.

Механічні клавіатури це те чим я і надалі буду користуватися що я зрозумів після того як спробував Das Keyboard 4C Ultimate (до речі теж урізану). Єдине що на відміну від дорогих перемикачів Cherry Brown на цій стоять підробки Outemu Blue, проте підробки дуже якісні. Тиск на усі клавіші за моїми відчуттями має бути однаковим. І за рік інтенсивного щоденного використання клавіші не поплили і вони усі досі на дотик відчуваються однаково.

Як і справжні blue на клавіші цієї клавіатури треба натискати з трохи більшим зусиллям і звук який вони видають наче “стріляє”. Звук при цьому доволі приємний як для такої не дорогої клавіатури, але дуже гучний. Тому також враховуйте що для нічного часу, чи тихих приміщень ця клавіатура – не найкращий варіант.

І третя річ яку треба знати – ця клавіатура провідна (USB), що добре для ігрових клавіатур, але може бути мінусом для тих хто надає перевагу безпровідним рішенням.

Кому така клавіатура підійде? По-перше, тим хто хоче спробуват механічну клавіатуру, але не готовий викласти більше сотні (а іноді і кілька сотень) доларів поки що. І, друге, для тих хто хоче робити модифікації і не хоче ризикувати дорогою клавіатурою.

Я і сам поставив дешевий набір кольорових ковпачків ($8) з aliexpress що одразу неймовірно покращило її вид і чим я дуже задоволений.

Враховуючи все вище сказане я цю клавіатуру рекомендую.

На сайті виробника – https://www.aukey.com/products/87-key-mechanical-keyboard-km-g9.

Оцінки: