Inflatable Lounger

Розкажу трохи про своє враження від такої штуки як надувний диван/софа/труба для порожей. Надувається він вітром – з одного боку труба ця повністю відкрита. Власне надувати (тут слово “надувати” навіть не підходить) цю трубу дуже просто – повернув отвір в сторону вітру, захопив повітря, закрив отвір і закрутив край щоб уся труба стала жосткішою.

При наявності хоч якогось вітру наповнити повітрям цю штуку не складно взагалі і усі операція займає буквально кілька секунд. Коли ж вітра нема то треба трошки постаратися, але як призвичаїтися то нічого складного теж.

Я бачив кілька відео та відгуків де люди безуспішно намагаються надути подібну софу і потім кричать що вона “не працює”. Повірте мені на слово – усе працює і усе дуже не складно, треба лише розібратися.

Що стосується ціни то різні бренди пропонують дуже схожі за якістю вироби ціня яких починається від $30.

Стостовно якості треба звертати увагу на прошарки – має буте як мінімум щільний полієтилен всередині який і утримує повітря, жорстний захисний шар синтетичного матеріалу зверху та на відкритому краї вшиті широкі металеві пластини що забезпечцють надійне закриття та завертання.

Наскільки така штука зручна? На диво – дуже зручна. Якщо її добре накачати (та закрутити) чи посадити на неї 2-3 людей то сидиш наче на дивані. Можна і лягти, можна і на умовну спинку опертися, можна і лягти вздовж. Єдине що посередині “подушки” будуть розходитися і якщо інтенстивно крутитися то можна трошки провалитися вглиб цього дивану :)

У підсумку – раджу.