Bar Mitts

Призначення та характеристики

Якщо ви з тих велосипедистів хто хотів би і пробував кататися у холодну погоду то ви неодмінно стикалися з проблемою зимових рукавиць. По-перше, на вулиці не просто холодно, але ви ще й пересуваєтеся доволі швидко і тому холодне повітря пробивається крізь навіть теплі рукавиці. А з іншого боку якщо зробити рукавиці товщими і з більшою кількістю шарів то тоді рукам буде неймовірно жарко іноді. Ось цю проблему і намагається вирішити даний продукт.

Про характеристики детально розписувати не буду, скажу лише що зроблено їх зі щільного непромокного та непродуваємого матеріалу достатньої товщини. А ціна для подібних якісних зовнішніх рукавиць знаходиться в районі $50.

 

Враження від використання

Я користувався ними однією холодною зимою і в цілому задоволений. Те що вони захищають від холодного повітря дозволяє одягати на руки доволі тоненькі рукавички (бо в зимових жарко буде) що в свою чергу дає змогу нормально перемикати передачі та натискати на гальма.

З одного боку трохи незвично що не видно ні рук ні перемикачів, але навпомацки всі дії чудово виконуються і у мене ніяких пов’язаних з цим проблем не було.

Коли будете купувати щось подібне то зверніть увагу на те що ці зовнішні рукавиці бувають для різних типів руля (прямий, вигнутий) та враховуйте те чи заховані у вас кабелі перемикачів та гальм, чи може для них потрібні окремі отвори.

З нарікань крім ціни можна хіба що сказати що працюють вони занадто вже добре і мені у них постійно було жарко навіть у найтонших рукавичках, тому наступну зиму я вже їздив у двох парах рукавиць замість цих і коли треба одну пару знімав.

Оцінки: