Mountain House Just in Case…® Classic Assortment Bucket

Призначення та характеристики

Ціле відро їжі тривалого зберігання.

Характеристики:

  • Ціна: повна ціна складає $98, але час від часу (не так щоб часто) трапляються знижки і я цей набір купив за $48.
  • В комплекті: пластикове відро та 12 герметичних пакетів із зневодненою їжею. Усього 29 порцій їжі по кілька пакетів кожної: бефстроганов з локшею, куриця з рисом, каша з молоком та лохиною (солодка), стью з яловичиною (суп), лазанья з сосисками та куриця з локшею.
  • Одна порція має приблизно 800 калорій.
  • Термін придатності – 30 років.
  • На сайті виробника – https://www.mountainhouse.com/m/product/0080635.html.

 

 

Враження від використання

Для приготування однієї порції треба скип’ятити пів-літри води (у поході це можна робити за допомогою легенької і маленької Jetboil Zip Personal Cooking System яка вміє кип’ятити одразу цілий літр), залити прямо у пакет і почекати 3-5 хвилин. Ось так швидко і просто маєте повноцінний обід якого особисто мені достатньо. У поході така їжа дуже зручна через те що легка (кожен пакет навряд чи більше 150 грам важить) і поживна.

На смак їжа ця звісно жахлива – наче вату довго кип’ятили у якомусь супові. Проте вона хоча б не огидна. Просто не смачна. Але як з’ясувалося коли голодний то радий тому що їжа тепла і на смак поживна.

Крім походів та тривалих подорожей деякі люди запасаються цими відрами на випадок зомбі-апокаліпсису чи катастрофи якоїсь…

Оцінки: