DBTech Automatic Shut-off Electric Egg Cooker

 

Замість писати про характеристики цього конкретно пристрою та враження і недоліки я просто скажу про яйцеварки в цілому.

На мою думку це один з тих недорогих і простих пристроїв які суттєво покращують життя спрощуючи якість задачі і додаючі комфорту. При ціні від $15 за найпростіші до $70 за дизайнерські яйцеварки дозволяють готувати яйця до потрібної кондиції з мінімумом води, без зайвих каструльок, нічого не розбиваючи та без необхідності стояти поруч і відстежувати.

Заливаєте води (чим менше води тим крутіші яйця вийдуть) – а це буквально кілька ложок, ставите яйця у гнізда (як правило яйцеварки дозволяють готувати до 7 яєць одночасно), накриваєте кришкою, вмикаєете. Коли вода википає нагрівач автоматично вимикається і вмикається дзвінок чи свисток який сповіщає про готовність. Якщо яйця треба подавати до столу одразу то звісно їх треба буде охолодити водою.

От і все – просто, надійно, нічого зайвого і не забудеш вчасно вимкнути. Тому якщо у вас ще нема подібного пристрою то раджу придбати.

А та конкретно модель що в назві посту коштувала мені $22 і служить вже більше року. Користуємося ми нею 4-5 разів на тиждень.