Beats Studio Wireless

Характеристики

Щоб не було ніяких сумнівів – це офісні (ну або для транспорту та вештання містом) навушники від дуже розкрученого бренду. Настільки розкрученого що спеціалісти в один голос кажуть що навушники не варті таких грошей. Але їх усе одно купують і з задоволенням носять – бо, повторюся, розкручений бренд. І не дивно що виробника купила Apple – вони якраз і спеціалізуються на тому щоб дорожче ніж мало б сенс продавати хорошої (але не неймовірної) якості речі за які споживачі раді переплачувати в рази.

Характеристики на які варто звернути увагу:

  • Ціна. На момент купівлі (літо 2016-го) складала $300, зараз іноді можна знайти на розпродажах за $250. Але вже є у продажу третя версія ціна якої починається з $350. Ціна повність залежить від кольору і більш нічого.
  • Підключення до звуковідтворюючих пристроїв як аудіо-кабелем так і через Bluetooth (до 10 метрів).
  • Система шумоподавлення.
  • Час роботи від батареї виробником заявлено в 12 годин, але в реальності добре якщо години 4 отримаєте. Тобто брешуть і дуже сильно.
  • Зарядка від micro USB. Навушники мають індикатор зарядки.
  • Вбудований мікрофон для дзвінків.
  • В комплекті крім навушників зараз йдуть аудіокабелі з та без мікрофону, USB-кабель та жорсткий чохол.
  • На сайті виробника – https://www.beatsbydre.com/headphones/studio3-wireless

 

Враження від використання

Буду порівнювати ці навушники з моїми улюбленими і щоденними офісними Bose QC25 – вони у однаковій ціновій категорії і мають більш-менш однаковий набір характеристик.

Звук це звісно головне за чим треба навушники порівнювати. Що одразу помічаєш у Beats так це дуже глибокий і сильний бас який насправді “качає” – композиції практично будь-якого жанру звучать якось жвавіше з таким басом. І він не те щоб ненормально накручений, ні. Все зроблено дуже добре і бас виразний і нічого не перекриває і так само добре чути деталі. Проте з часом я особисто трохи втомлююся від такої агресивності бумкання. Хоча для певних видів музики (як, наприклад, хіп-хоп чи електронщина) звук виходить соковитішим саме у цих навушників. Мій вибір – “слабкіший” і спокійніший звук від Bose – якийсь він більш натуральний, чи що.

Комфорт. Якщо за якість звука можна сперечатися бо безумовно знайдуться ті кому буде до вподоби глибший бас то в плані комфорту QC25 виграють. Ці навушники якось трошки розплющують вуха і лежать набагато ближче до них що з часом стає проблемою – вони просто починають муляти. Після буквально пів-години знімаю Bose, одягаю QC25 і вуха аж кричать “дякую”.

Безпровідність є великою перевагою Beats. В принципі Bose теж вже мають безпровідну модель QC35, але ось прямо зараз при наявності цих двох навушників у мене я надам перевагу у транспорті Beats.

Якість шумоподавлення у Bose також краща – я навіть ними користуюся в літаку без будь-якого звуку і навушники “вимикають” майже весь шум двигунів. Але і Beats має дуже пристойну якість шумоподавлення, проте все ж таки відсікає в рази (так – в рази) менше шумів. І це не Бітс погані – це наскільки Бос хороші.

Якість звуку від мікрофону дуже погана. Для мене це не вирішальний фактор, але варто знати що чути вас буде дуже погано (тихо і нерозбірливо) якщо ви будете приймати дзвінки в цих навушниках.

І нарешті головне – чи варті ці навушники своїх грошей. Як на мене то ні – звук не такий як мені подобається, шумоподавлення трошки гірше, комфорт суттєво гірше. Проте якщо вам важливий глибокий і агресивний бас, безпроводність і головне відомість бренду (щоб вас помічали) то саме ці навушники можуть бути непоганим вибором. Якби ціна на них була до $200 то я оцінив би їх суттєво вище.

Оцінки: