Rudy Rydon Golf

 

Призначення та характеристики

Спортивні окуляри які не зважаючи на назву можна використовувати не лише для гольфу – я в них бігаю та іноді катаюсь на велосипеді. Але про назву трохи нижче.

Суттєві характеристики:

  • Ціна: повна ціна складає $275 (http://www.e-rudy.com/en/products/detail/SN798514G), але мені вони дісталися безкоштовно… Умовно безкоштовно – страховка на зір покриває $300 на окуляри і я її просто використав щоб взяти ось ці.
  • Змінні лінзи. Хоча в комплекті з окулярами йдуть усього одні лінзи проте можна докупити лінзи будь-якого кольору. Більше того – є набагато дешевші лінзи від сторонніх виробників.
  • Насадки на ніс та вуха регулюються – можна вибрати найбільш зручний кут.
  • На сайті виробника – http://www.rudyproject.com/sunglasses/rydon-golf.html

 

Враження

Стосовно назви. Слово “гольф” там присутнє лише тому що в комплекті йдуть лінзи що підсилюють контрастність зелених кольорів – це буде корисно на зелених полях для гольфу. Але можна докупити інші лінзи що мають інші характеристики. Та і ті “гольфові” лінзи працюють непогано для бігу.

Але звісно головне питання – чи варті окуляри своїх грошей? Як на мене то ціна занадто висока, хоча високу якість виконання та чистоту “оптики” не можна не визнати. Я би все ж таки мабуть свої гроші пошкодував платити, але десь $150 була б дуже справедлива ціна для них.

Окуляри дуже стильні, добре сидять, легкі такі що про них легко забутися і справді підвищують контрастність (що може призвести до викривлення певних кольорів). Єдине що я люблю окуляри з більшими лінзами та бажано без рамки. Щось типу Tifosy Vogel чи Smith Optics Pivlock V90 – в них на велосипеді не так вітер задуває і в аеропозиції рамка не перекриває вид.

Ось так мають виглядати картинки “до” та “після”.

Вид без окулярів:

І в окулярах:

 

Оцінки:

  • Моя оцінка – 9/10.