Bose SoundSport

Призначення і характеристики

Перед нами дротові спортивні навушники від виробника відомого якістю своєї продукції.

  • Ціна: коли я купував їх повна ціна складала 150, зараз же вони коштують 100. До того ж зараз у комплекті ще йде перехідник з 3.5 мм джека на роз’єм Apple.
  • Стійкість до поту та води що необхідно для спортивних навушників.
  • В комплекті йдуть силіконові насадки трьох розмірів (S, M, L) та невеличка сумочка з карабіном.
  • На сайті виробника – https://www.bose.com/en_us/products/headphones/earphones/soundsport-in-ear-headphones-apple-devices.html.

 

Враження від використання

Перше що треба сказати що навушники дуже добре, я би навіть сказав ніжно сидять у вухах. Їх майже не відчутно. Та і вони не вкладаються всередину звукового каналу, а скоріше накладаються на вухо. І крильця на силіконових насадках надійно тримають їх на місці. Хоча з незвички може здатися що вони ось-ось випадуть.

Недоліком же такого підходу є те що не перекриваючі повністю канал навушники пропускають усі зовнішні шуми. Це може бути як добре (чути що навколо відбувається, рух машин та інше), так і погано (музика в спорт-залі чи балачки, чи той же шум заважають слухати музику).

Якщо їх використовувати на велосипеді то самі по собі вони не створюють шуму вітру бо не стирчать з вух як ті ж JayBird Freedom. Але в той же час вітер просто від руху чути бо як я вже сказав навушники не ізолюють зовнішні звуки.

Кнопки управління на дроті (гучність +, – та старт/стоп) не працюють ні з Windows Phone 8/10 пристроями, ні з моїм поточним Motorola Moto G 5 Plus на Android. Ну і звісно це означає що приймати дзвінки (також поруч з кнопками вбудовано мікрофон) можна буде лише на пристроях Apple.

Що стосується якості звуку то як завжди у цього виробника вона дуже висока. Можна сказати що трошки не вистачає басу (і це чути на металі, наприклад), але усе інше дуже чітке і звучить що називається “по багатому”. Але мабуть найкращий термін для звуку буде “чисто”.

Оцінка на Amazon – 3.9/5 (https://www.amazon.com/Bose-SoundSport-Ear-Headphones-Models/dp/B00M7XZPKI/), моя оцінка – 7/10.