Capsul Wallet

 

Ціна

В залежності від кольору (деякі більш популярні ніж інші) ціна складає від $10.

 

Призначення та характеристики

Це компактний, або як я його називаю “спортивний” гаманець.

  • Розміри: 103 мм х 71 мм х 18 мм. Тобто трошки більше пластикової картки. І в сам гаманець поміщується 12 карток за даними виробника, а я в своєму тримає пропуск на робоку, водійське посвідчення, кілька купюр складених втроє (через обмеження в розмірі) та 8 карток (банківські та страхові).
  • Вага: 25 грамів. Тобто взагалі не відчувається.
  • Матеріал: пластик. Ніякого запаху.
  • На сайті виробника – http://capsulcase.com/capsul-products1.html.

 

Враження від використання

Цей гаманець одразу замінив мій до того улюблений Chums Surf Short Wallet. Він приблизно такий самий, але трохи акуратніший.

Закривається гаманець спеціальним крючком який зроблено з того ж пластику і який є частиною корпусу. При тому що відкрити його легко навіть одним пальцем правильно доклавши зусилля сам по собі він не відкривається.

Пропуск на роботу який має RFID чип спрацьовує крізь пластик (треба лише його тримати з краю стопки карток) і відкриває двері в офіс та на парковку.

Використовую цей гаманець на сьогодні вже майже рік не тільки коли бігаю чи на велі катаюся, але як свій єдиний гаманець. І поки що слідів зношування не видно. Надзвичайно задоволений!

Оцінка на Amazon – 4.3/5 (https://www.amazon.com/Capsul-Plastic-Business-Wallet-Electric/dp/B0038OIGNS), моя оцінка – 10/10.

 

Недоліки

Не суттєві для мене, але може комусь будуть критичними. По-перше, цей гаманець не має прозорого вікна як той же Chums Surf Short Wallet і щоб показати водійське посвідчення (наприклад у барі чи при купівлі алкоголю) доведеться діставати його з гаманця.

По-друге, нема ніякого зручного способу зберігати ключі і доводиться носити їх окремо.