Skratch

Відомий виробник енергетичних продуктів для тренування та відновлення. Особливо популярний серед велосипедистів, але і триатлети та бігуни теж з брендом знайомі дуже добре.

Skratch Labs Exercise Hydration Mix

Ціна

Пакет на 40 порцій від $20, стіки (індивідуальні порції в пакетах) – від $35 за 20 штук.

Призначення та характеристики

Напій для тренувань і змагань, тобто приймати його треба саме в процесі.

Склад та інгредієнти можна знайти на сторінці виробника, або у вигляді таблички ось вони ж:

Calories80Sodium310 mg
Total Fat0 gPotassium40 mg
Saturated0 gTotal Carbs20 g
Polyunsaturated0 gDietary Fiber0 g
Monounsaturated0 gSugars20 g
Trans0 gProtein0 g
Cholesterol0 mg  
Vitamin A0%Calcium6%
Vitamin C37%Iron0%

На сайті виробника – https://www.skratchlabs.com/collections/drinks/products/exercise-hydration-mix.

Враження

У порівнянні з іншими напоями (дивись https://blog.golovatyi.info/category/sporting_goods/sport_food/) цей в першу чергу відрізняється смаком – тобто це найприємніший на смак розчинний спортивний напій з усіх що я поки куштував. Дуже добре вгамовує спрагу і працює як заявлено.

Мені найбільше подобається лимон-лайм.

Оцінка на Amazon – 4.6/5 (https://www.amazon.com/Skratch-Labs-Exercise-Drink-Mix/dp/B0089YIQGO), моя оцінка – 10/10.

Недоліки

Ніяких нарікань крім ціни.

Sport Energy Chews

Одні з найулюбленіших моїх “цукерок” як призначені щоб їх з’їсти незадовго до тренування чи старту. Хоча деякі і на велосипеді примудряються їх їсти. Це більш-менш той самий продукт що і Clif Shot Bloks.

Смак мені дуже подобається, хоча з незвички може здатися занадто солодким. А самі цукерки призначені щоб їх смоктати і одна порція (5 штук – 70-90 калорій) розсмоктується менше ніж за 10 хвилин. Хоча звісно можна їх розжувати і ковтнути миттєво якщо є необхідність.

Різні смаки дійсно можна розрізнити і найбільше смак нагадує варення яке вже занадто довго простояло законсервованим і “зацукрилося”.

Головний недолік для мене в тому, що пакетик містить 10 цукерок, тобто 2 порції. І таким чином 5 з них лишаються у відкритому пакеті. А це згодом призводить до того, що цукерки після якось часу деформуються і починають липнути до самої упаковки зсередини. Ну і звісно руки можна перемазати страшенно.

При ціні в $2.45 за пакетик виходять вони не надто дешево, але їх і не так часто треба їсти – вранці перед плавання чи качалкою коли не поснідав нормально, під час довгих вело-тренувань… і все мабуть.

На сайті виробника – Skratch Labs Sport Energy Chews are made with real fruit.