Skins S400 Thermal 3/4 Tights

Ціна

Повна ціна – $130, куплено мною за $55, модель вже не випускається.

Призначення

Бігові обтягуючі капрі (3/4) для холодної погоди: щільна синтетична поверхня і дуже м’який і комфортний прошарок зсередини.

Враження

Сидять вони дуже комфортно, хоча і в обтяжку і не всім може сподобатися. Мені вдавалося пробігти в них більше 20 км без особливих якихось проблем.

Що ж стосується температури на яку вони розраховані то я би сказав що невелчикий мінус (-3 скажімо) для них не проблема, але холодніша погода може вимагати кращих рішень. Той факт що це капрі, тобто коліна закрити, дозоволяє запогіти травм пов’язаних з переохолодженням колін.

Моя оцінка – 9/10.

Недоліки

Дві потенційні проблеми:

  1. Еластичний пасок працює дуже добре і утримує капрі на місці без шнурків та застібок, але на довгих дистаціях (понад 30 км для мене) може почати натирати і навіть роздерти шкіру до крові. Рішення – нанести крем для запобігаття натертостей, наприклад MISSION ATHLETECARE ANTI-FRICTION CREAM чи BODYGLIDE ANTI-CHAFE.
  2. Через щільність та товщину матеріалу в ньому накопичується пот (це якщо ви намагаєтеся дотримуватися певного темпу, а не просто добігти) і набравши його багато капрі починають сильно вихолоняти та подразнювати шкіру. Тому я би не став їх використовувати на змаганнях на довгих дистанціях.

На сайті виробника

Новіша модель (A400) – http://www.skins.net/usa/a400-mens-34-tights