FlipBelt

Ціна

$30, на розпродажах можна знайти за $20.

Призначення

Це пояс для занять спортом який по суті є тором (зшитою трубкою) з прорізями. Така собі кишеня на поясі. Існують і більш класичні спортивні пояси призначенні для зберігання телефонів, ключів, гаманців та іншого під час занять як наприклад iFitness Neoprene Single Pouch Bag, але особливість цього пояса в тому що він по всій своїй довжині є кишенею.

Всередині є пластиковий крючок куди можна застебнути ключі при необхідності.

Я з ним бігав доволі довгі дистанції і дуже задоволений: сидить добре, не стрибає і не совається взагалі, не заважає.

Можна спокійно розмістити одночасно гаманець (наприклад  Chums Surf Short Wallet), телефон та плеєр яким у мене виступає Nokia Lumia 520/521 і ще залишиться місце.

Що стосується розмірів то моя Nokia Lumia 920 якраз поміщується в нього ідеально, але Олена, наприклад, в свій пояс примудряється запихувати Lumia 1520 (6 дюймів екран).

Звісно великі речі важче буде комфортно розмістити у себе на поясі через їх розміри, але сам пояс ту ні до чого.

Прорізі у “кишенях” доволі вузькі, але розтягуються при необхідності.

Коротше я задоволений, моя оцінка – 9/10.

Недоліки

Не виявлено. Можливо стала б у нагоді невеличка кишеня в якій зовсім дрібні речі можна було б закрити на замок, але і так добре.

Arc Water Bottles

Логічне доповнення до поясу – вигнуті пляшки для рідини. Виробник продає пляшки на 6 та 11 унцій.

Пляшки з відносно м’якого пластику і мають “соску” через яку можна вичавлювати рідину легким зусиллям. Також соски можна закривати (є такий собі перемикач). І все це можна робити однією рукою.

З пляшкою на 11 унцій я бігаю доволі багато і вона насправді зручна. Проблемою може бути легке протікання – треба акуратно закривати кришку. Також треба її правильно розміщувати – інакше може вистрибнути.

Ще однією проблемою може стати газ який виділяється наприклад пігулками Nuun чи SiS (особливо інтенсивно він виділяється під час бігу) і коли відкриваєш пляшку перший раз то може прямо стрельнути струменем рідини.

На сайті виробника – Curved Outdoor Water Bottles for Sale | FlipBelt.com.

FlipBelt Running Light

Цікава ідея і хороша реалізація – ліхтарик який поміщується у пояс. Я спробував і можу сказати, що мені подобається значно більше ніж налобні ліхтарики. Перша причина чому такий ліхтарик краще – промінь світла не сліпить очі, що особливо є проблемою в дощ чи сніг. Але навіть і в хорошу погоду занадто яскравий промінь світла трошки засліплює.

Друга причина чому такий ліхтарик краще – через те що він на поясі і закріплено його надійніше він може бути важчим і при цьому не стрибати, а ще і мати завдяки цьому більшу батарею. Тобто це або довший час роботи, або потужніше світло.

Третє – значно більше свободу у тому куди можна спрямовувати світло. До того ж ліхтарик ближче до поверхні і лише через це освітлює краще.

Зарядка через mini-USB (до 2 годин), алюмінієвий корпус, захищений від води, 3 режими яскравості + стробоскоп, від 5 до 12 годин роботи, вага 160 грамів.

При повній ціні в $79 (я взяв за $68) це доволі дорога, але дуже виправдана покупка. І я не знаю іншого кращого і більш зручного варіанту для бігу в темний час.

На сайті виробника – Running Waist Light for Runners | FlipBelt.com.