Капсули з під кави: переробка

Короткий і малозмістовиний, але можливо комусь цікавий допис… :)

Отже, якось я писав про кава-машинку і капсули що ми для неї використовуємо – Кава з молочною пінкою в домашніх умовах. А саме машинка Nespresso Pixie та капсули OriginalLine.

Враховуючи те що капсули містять якусь невеличку кількість алюмінію було б дивно якби в розвинених країнах компанія не потурбувалася про переробку їх. Проте через те що у використаних капсулах знаходиться кава викидати їх у контейнери для переробки разом зі склом, картоном та пластиком було б неправильно – хтось же має їх розпечатати та відділити каву від алюмінію.

 

Для тих хто не хоче просто викидати капсули у сміття і хоче вірити що турбується про довкілля в точках продажу капсул можна взяти спеціальний пакет як на фото вище і висипати капсули туди. Пакет дуже щільний і запечатується так щоб не було ніяких запахів (хоча їх від використаних капсул і так нема). Розмірами пакет такий що туди має вміститися капсул 300, а то і всі 500. Хоча звісно ніяких обмежень ні зверху ні знизу нема.

Потім пакет можна відвезти і здати у точку продажу капсул і компанія вже сама розділить використану каву і алюміній. От такоє от.

 

У мене на цьому все.