Comply T-200 Isolation Earphone Tips

Ціна

$15 з доставкою (по США). Я собі купив комплект з трьома різними розмірами насадок (S, M, L) щоб вгадати під свої вуха, але за таку ж ціну можна придбати комплект з трьох пар однакового розміру.

Призначення та враження

Насадки на навушники з м’якої піни з ефектом шумоізоляції.

Почати треба з того що у виробника є кілька лінійок насадок: спортивні, комфортні, шумоізоляційні. Рекомендую купувати ті де є всі ці характеристики.

Також важливо підібрати насадки саме під свої навушники JayBird Freedom, але вони не підходять для JayBird BlueBuds X Sport Олени бо в її навушниках трубки трохи більші.

Насадки акуратно треба стискати навколо трубок (слідкувати щоб звуковий канал не перективався) і вставляти у вуха. Піна насадок потім розправляється і приймає форму каналу вуха.

Тепер щодо вартості покупки і користі взагалі. Чесно скажу що шумоізоляційний ефект хоча і присутній практично все ж таки непомітний.

Найбільша користь в тому що сидять ці насадки у вухах дуже добре: не заважають бо м’які і не випадають приймають форму слухового каналу який заповнюють.

За рік використання з’явилися помітні сліди старіння: трохи стерлася піна і з’явилися доволі помітні тріщини.

Проте я збираюся оновити їх як лише поточна пара розсипеться і вважаю покупку вартою своїх грошей: дуже дратує і відволікає коли навушники не сидять у вухах під час бігу.

Моя оцінка – 9/10.

На сайті виробинка

http://www.complyfoam.com/products/T-200/