Cocoon Silk Mummy Liner

 

Ціна

Одразу треба сказати що кокони бувають з різних матеріалів і конкретно шовковий коштував мені $65.

Характеристики

  • Матеріал – шовк
  • Вага – 130 грамів
  • Додає температури до +5 градусів Цельсія
  • Розміри у запакованому вигляді: 7.5 х 15 см (пакунок циліндричної форми)
  • Розміри у розпакованому вигляді: довжина – 225 см, ширина в плечах – 88 см, ширина в ногах – 56 см.

Призначення і враження від використання

Кокон для використання всередині спального мішка. Дві головні причини ним користуватися це, по-перше, додавання кількох градусів тепла (різний показник для різних матеріалів), та можливість спати в одній білизні в спальному мішку сумнівної чистоти.

Кокон надзвичайно легкий і добре пакується у маленький циліндрик: треба лише акуранто його скласти і старанно скрутити.

Під час нашого походу в Перу у мене не було можливості протестувати його температурні переваги, а натомість я оцінив можливість спати майже голяка в розстебнутому мішку. З моєї точки зору це та річ яку варто мати в рюкзаку під час багатоденних походів незалежно від пори року.

Недоліки

Особисто я нічого не виявив в основному через те що не користувався достатньо цим коконом. Але якщо щось видумувати то можна сказати що виглядає він доволі тендітним (особливо враховуючи тонесенький шовк з якого зроблено кокон) і схоже що його можна легко порвати. А тому користуватися ним треба обережно: змією залазити і вилазити з нього :)

Сторінка виробника

На сторінці можна знайти табличку з вагою коконів з різного матеріалу та скільки вони додають градусів – http://www.cocoon.at/eng/show.php?doc=frameset&page=cocoon_ckat1&kat=3&prod=10&fab=0