Panasonic ES-LV61-A Arc5 Electric Shaver

 

 

Ціна: $240 (без базової станції)

 

Призначення: Сіткова водозахисна електробритва з акамулятором.

 

Загальні враження: За усе своє життя я кілька разів пробував перейти на електробритви, але кожного разу результати були жалюгідні: страшенні подразнення шкіри, або навіть порізи і при цьому якість незадовільна. До того ж розміри, вага, залежність від розетки та інше постійно повертали мене до безпечних бритв.

Ця ж модель після деякого часу пристосування до неї мені сподобалася і на момент написання цього посту я вже користуюся нею 2 роки.

Найкращий результат для мене виходить коли я роблю наступне: стати під душ, на обличчя нанести рідке мило, бритвою повільно провести по усіх місцях де треба поголити при цьому ледь торкаючись нею шкіри. Після душу провести по проблемних зонах безпечною бритвою (піну наносити не треба) і нанести гель після гоління. В результаті виходить близько до ідеалу і без подразнень.

Приблизно раз на рік треба міняти голівку бритви що стане у додаткові 100 доларів. Це при щоденному голінні.

Заряду мені вистачає на 15-20 голінь, зарядка до 100% здійснюється за менше ніж годину.

У більш дорогій версії бритва має базу яка вміє чистити голівку, але бритва і сама по собі вміє це робити. Ніякої необхідності купувати дорожчу версію я не бачу.

Недоліки: Суттєвих нема. Хіба що ціна. Ну і чохол для бритви зроблено з дешевого дермантину який протерся майже наскрізь за 2 роки.

Купити: http://www.amazon.com/dp/B005GNL5G4