Ultraspire Isomeric Magnon Handheld

 

Ціна: $31

Призначення: Бігова пляшка для транспортування у руці на 20 унцій.

Виробник є дуже відомим у світі бігунів на ультра-довгі дистанції (100 км і більше) і робить одні з найкращих бігових рюкзаків для води.

Загальні враження: Крім пляшки в комплект входить чохол з ручкою та невеличкою кишенею які зроблено з синтетичного матеріалу. Ручку можна регулювати.

Пляшка трохи завелика як на мене щоб бігати з нею довгі дистанції, я переважно використовую її в залі і коли біжу з залу додому (приблизно 5 км).

В цілому сидить в руці краще ніж більшість подібних пляшок, але я би надав перевагу Ultimate Direction 10-Ounce Fastdraw Hand-Held Bottle.

Зручний прорезинений сосок який треба повертати зубами що спочатку не звично.

Мити пляшку надзвичайно просто.

Недоліки: Маю кілька зауважень.

Перше – кришку дуже легко перекрутити і вона зіскакує з різьби. До того ж якщо пляшку перевернути то з під кришки буде трошки капати. Та ж сама проблема з соском який лего привети в таке положення коли він наче і закритий, але вода розбирзкується з нього з кожним кроком.

По-друге, як я вже зазначив вище пляшка трошки завелика і вода в ній бовтається коли надіп’єш трошки.

Ну і останнє – за півтори роки я прогриз м’яку резину що покриває сосок наскрізь. І хоча на функціональність це не впливає (та резина налиплена зверху жорсткого пластика) цей факт сприймається як “пора викидати”.

На сайті виробника: http://www.ultraspirestore.com/Isomeric-Magnon-p/ua094re.htm