Nashbar Bike Transport Bag

Ціна: $25

Призначення: Чохол для транспортування велосипеду. Всередині нема ні ребер жорсткості, ні додаткових прошарків м’якого метеріалу, отже це просто “сумка” щоб тримати частково розібраний велосипед у купі.

Загаліні враження: Не дивлячись на низьку оцінку нічого подібного за таку ціну не знайдете. Сумка ця стане у пригоді коли велосипед траспортується обережно і не під купою інших речей. Хороший (цупкий і не надто тонкий) матеріат зможе захистити хіба що від царапин. Всередині частини (доведеться знімати руль і сідло для тих у кого високий зріст) все одно треба буде перекладати рушниками.

Проте в моєму сценарії використання все працює дуже добре і я задоволений покупкою: зняв колеса і поклав їх в Nashbar Wheel Bag, зняв педалі і поклав їх в коробку з вело-інструментами, зняв сідло (разом з трубкою) і обгорнувши рушником в цю ж сумку, зняв руль (не від’є днуючи кабелі) і знову з рушником запакував це все в сумку. Для цепки поки що використовую шматок картону і канцелярські резинки що тримають його, але наступного разу спробую гофровану пластикову трубку. Ну і все це в багажник поверх сумок та коробок з їжею.

Недоліки: За такої ціни (нормальні сумки коштують по кілька сот доларів) шукати недоліки якось смішно. Та і до того ж я вище написав що це скоріше сумка для перености розібраного велосипеду ніж чохол.

На сайті виробника: http://www.nashbar.com/webapp/wcs/stores/servlet/SearchDisplay?searchTerm=transport+bag&catalogId=10052&cn1=&langId=-1&gast=transport+bag&storeId=10053&URL=CatalogSearchResultView&ddkey=http:PBSearchTermAssociationsCmd