Amphipod RunLite AirStretch

Ціна: $40

Призначення: Біговий пояс з двома пляшками по 310 мл та сумочкою.

Загальні враження: На даний момент це мій улюблений біговий пояс. Він не совається (хоча все одно треба буде витратити час щоб знайти зручну позицію), не заважає своїми краями, не надто стрибає коли біжиш з крутої гори.

Пляшки не вставляються у корзинки як у більшості бігових поясів, а тримаються двома скобами. Щоб витягти пляшку її треба стиснути з двох боків, щоб вставити на місце просто притиснути до скобок доки не почуєш чи не відчуєш клацання. Все це легко можна зробити навпомацки.

У сумочку поміщується мій смартфон (Lumia 920 на даний момент) та спортивний гаманець Chums Surf Short Wallet. У зовнішню кишеню сумочки яка не застебається на блискавку поміщуються 2-3 пакетики енегретичного гелю.

Недоліки: Пляшки не найзручніші щоб довго їх тримати в руках, та і пити з них не так зручно як з пляшок Fuelbelt. Іноді також складно буває вийняти заповнену під кришечку пляшку. Проте нічого критичного щоб понизити бали, просто потрібна певна практика.

На сайті виробника: http://www.amphipod.com/products/hydration/hydration-belts/runlite-hydration-belts/runlite-airstretch