BodyGlide Anti-Chafe

 

Ціна: $7

Призначення: Крем у вигляді стріка для запобігання натертостям. Підходить для тривалих занять бігом, велосипедом, витримує високі температури, але не надто добро протистоїть воді.

Загальні враження: Я би сказав що це дешева альтернатива Mission Athletecare Anti-friction Cream. Проте дешева не означає погана. Крем добре відпрацьовує у всих сценаріях для яких його призначено.

Я використовую: при бігові старанно мажу внутрішню сторону стегон, внутрішню сторону біцепса та ребра там де рукою чи футболкою можна натерти, на плавання – шию, гомілки та зап’ястки щоб легше було натягати гідрокостюм, а дехто бачив маже края рукавів та штанин костюма ззовні щоб легше було знімати.

Дуже популярний продукт який можна знайти іноді навіть у продуктових магазинах.

Не має запаху, не надто жирний, не залишає слідів на одязі, не викликає подразнення. Хоча є спеціальні жіночі ароматизовані версії.

Одного стіка має вистачити на кілька десятків (більше 50) стартів навіть якщо його не економити.

Недоліки: Найскладніший сценарій з яким цей крем не може впоратися у мене це натирання шиї при плаванні гідрокостюмом. Для усього іншого він підходить без проблем.

Ну ще хіба що можна зазначити що при невисокій температурі наносити його не так легко як хотілося б – доводиться з силою давити коли мажешся. Але то дрібниці.

На сайті виробника: http://www.bodyglide.com/products/anti-chafe/