Pacific Health

Бренд через якісь причини (недостатній маркетинг?) не є відомим, але ті кілька продуктів від них з якими я стикався доволі хороші і нічим не поступаються кращим зразкам більш відомих виробників.

Pacific Health Accel Gel

Ціна: $1.30 за порцію

Призначення: Енергетичний гель із співвідношенням вуглеводів до протеїну як 4:1. Одна порція містить 100 калорій. За складом доволі водянистий, я наливаю у спеціальну маленьку пляшечку на велосипед і навіть не додаю нічого щоб розвести – можна і так спокійно пити.

Кришечка на пакетику відривається повністю і доволі легко, а через те що гель дуже рідкий вичавити його весь не є проблемою.

Загальні враження: Найсмачніший з усіх гелів що я досі пробував. Проте сильного ефекту від цих гелів очікувати не варто, Clif Shot Energy Gel діє помітно сильніше. З іншого боку цей гель легко засвоюється і можна проковтнути 3-4 пакетики на протязі трьох годин без будь-яких проблем. Тобто це скоріше гель не для того щоб вистрілити, а щоб просто підтримувати себе на довгих дистанціях. Хоча все одно весь день прожити на цьому гелі не вийде – у якийсь момент стає просто тошно від думки про те що знову доведеться щось в себе запихати. Тож він дозволяє наїстися не так швидко і меншою кількістю калорій ніж продукти конкурентів.

На сайті виробника: http://www.pacifichealthlabs.com/accel-gel-all-natural-rapid-energy-gel-product.html

Pacific Health Accelerade Sport Drink




Ціна: $25 (~30 пляшок)

Призначення: Спортивний напій з протеїном для довгих тренувань та затяжних змагань. Додавання протеїну теоретично підвищує ефект від цукру а також (головне) дозволяє відновлювати м’язи.

Загальні враження: На сьогодні це наш улюблений напій разом з Powerbar Ironman PERFORM sports drink mix. На смак доволі приємний, ніякого спеціального призвичаювання не потрібно. Проте розмішується він у воді набагато гірше і колотити його треба довго і старанно, та і то все одно осад залишиться.

Не можу сказати наскільки протеїн насправді допомагає. Але тут більше мова йде про те щоб знайти такий напій і їжу які найлегше сприймає організм і які можна використовувати на довгих стартах. В цьому плані це один із моїх варіантів.

Недоліки: Як вже сказав вище перше це те що колотити добре треба. По-друге у пляшках залишається який наліт на усіх стінках і відмити його не так вже і просто – полоскання не допоможе, потрібна щіточка.

Також у напій виходить липкуватим (хоча коли п’єш цього не відчуваєш) і якщо десь проллєш (що в процесі змагань не така вже й рідкість) то не забудеш про це до самого фінішу.

На сайті виробника: http://www.pacifichealthlabs.com/fuel/accelerade-protein-powered-sports-drink.html