Balega Hidden Comfort

 

Ціна: $10

Призначення: Шкарпетки для бігу та тріатлону. З одного боку смішно писати про шкарпети, але на диво ледь не кожен спортивний журнал де є огляд бігового/тріатлонського одяку називає саме ці шкарпетики найкращити. Також відомі спортивні блогери-оглядачі відгукуються про них виключно у позитивному ключі, наприклад – http://www.dcrainmaker.com/2012/09/the-2012-swimbikerun-gear-i-use-list.html

Загальні враження: Шкарпетки дуже тоненькі і невагомі, але на диво м’які наче там цілий сантиметр матеріалу. Не дивлячись на те що вони так коротко обрізані не соваються і не відчуваються на нозі взагалі. Добре ведуть себе на мокрих ногах. Марафон я в них не бігав, але Half Iron Man робив і не маю ніяких нарікань. В цілому щиро пораджу будь-кому хто шукає хороші шкарпетки для бігу та тріатлону (просто для велосипеду можна знайти більш підходящі рішення).

Звісно витривалість у них не надто висока, не для того вони призначені, але я у своїй парі виступаючи виключно на змаганнях вже два роки пробігав (більше 10 стартів) і не можна сказати щоб вони дуже сильно зносилися.

Ціну вважаю абсолютно виправданою.

Недоліки: Особисто я би не став оцінювати їх як найкращі у світі, але конкретних претензій не маю. Хіба що така сильно суб’єктивна річ – як правило шкарпетики для змагань дають певний “настрій” ступням доволі щільно їх обтягуючи. Тут же м’якість як на подушках при тій же тощині і вазі і відповідно певна розслабленість.

На сайті виробника: http://www.balega.com/socks/hidden-comfort