FINIS Freestyler Hand Paddles

 

Ціна: $15

Призначення: Лопатки для роботи над технікою плавання. УВАГА! Ці лопатки не призначені для роботи над силою гребка. Їх призначення у тому щоб працювати над правильною технікою, а саме як тримати долоню. Лопатки доволі вузенькі і тримаються лише на одному пальці. У разі неправильного орієнтування долоні (при входжені у воду чи в процесі гребка) вони або вивертаються вбік, або зсовуються. Таким чином плавець мусить весь час слідкувати за положенням долоні.

Загальні враження: Чи то в мене така добра техніка, чи я знову не зрозумів як їх правильно використовувати, але якихось особливих труднощів тримати їх на місці я не мав. Те ж саме було у Олени, а в неї техніка теж не ідеальна (особливо враховуючи що саме я і навчив її плавати фактично). Скоріше за все призначено їх для зовсім вже початківців, або тих у кого є “погані звички” в техніці.

Коротше лопатки ці поїхали в Україну Smile

Недоліки: Крім того що не працюють ніяких особливих і нема. Все ж таки не така безсмислена річ як FINIS Forearm Fulcrum, з цими лопатками зрозуміло як вони мають працювати і можна регулярно їх використовувати просто щоб перевіряти себе.

На сайті виробника: http://www.finisinc.com/freestyler-hand-paddles.html

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sibkmd5OsVU&w=448&h=252&hd=1]