Було та загуло: Microsoft Company Picnic

Не знаю як довго, але ветерани кажуть що ледь не з заснування компанії МС проводив раз на рік пікнік на природі для працівників і членів їх сімей.

Це була доволі масова подія – десятки автобусів забирали людей від офісів і везли на ферму (на якій до речі знімали Твін Пікс). Кожен з працівників міг поїхати один раз (усього таких днів було 3) і взяти з собою одного дорослого і одну дитину.

А там, як приїздиш стоять цілі потяги з їжею – готують м’ясо, салати, роздають соки, напої і морозиво. Усе безкоштовно звісно. Також стоять огорожені тенти де можна взяти пива (виносити за забор не можна).

Смажені тут же реберця, лосось, кукуруза (місцеві дикуни смажать цілі качани і виходить на диво не погано).

Тут же різноманітні атракціони як для дорослих так і для дітей – скелі, гірки надувні, музики на сценах, просто місця щоб посидіти поїсти чи позагорати і понасолоджуватися видами. Якісь активні ігри було організовано, десь велосипеди видавали покататися, люди бігали якісь квести розв’язували. Ферма велетенська, міста для всього вистачало, навіть щоб усамітнитися.

А, ну і звісно ж машини на попробувати від місцевих автодилерів. Було родео на механичному бичку (прекрасна розвага спробувати втриматися на ньому після пива), але черга там така була велика що ми не дочекалися.

А потім настала криза і наступний пікнік (у 2009-му) відмінили з листом-вибаченням. Ну та воно і ясно – такі заходи обходилися у десятки мільйонів і коли скрутно не до розкошів. А коли криза минула ніхто і не згадав щоб відновити Smile Як на мене то і краще, хай гроші йдуть на щось доцільніше, а з іншого боку хочеться безкоштовних свят з розмахом.

Ну а ті хто пропустили той останній раз (а для нас він був і першим) напевно пошкодували і продовжують шкодувати щороку. Але хто ж знав.