Звіт…

Коли я вже подумав що завантаженішим по роботі бути не можна все тільки починалося. Ми все ближче і ближче до наших дат, продукт все ближче і ближче до ринку…

Працюємо тепер і вихідними, і ночами, і все одно ледь-ледь встигаємо.

За всі ті майже 4 місяці що я у команді зроблено неймовірний обсяг робіт, суттєво покращено багато чого. Нажаль я не можу відкривати деталі, ну та ви самі все розумієте.

Читати майже не встигаю, на тренування часу не вистачає.

Майже закінчив серію “Культура” Йена Бенкса (http://www.goodreads.com/series/49118-culture), але бачу що останні книги буду таки дочитувати у відпустці.

Із серіалів підсіли на “Фрейзера” – легенька комедія з іноді на диво смішними моментами (http://www.imdb.com/title/tt0106004/).Там щось близько 300 серій загалом (епізоди по 20 хвилин), так що нам ще надовго вистачить. Не “Друзі” далеко, але розслабитися можна прекрасно.

Із музики в основному слухаю класику, скрипки та гітару. У нас навіть будильник в 6:30 вмикає радіо де цілодобово класичну музику крутять. Отак і прокидаємося під прекрасне.

Ну і головне що попереду відпустка на омріяних Карібах.

А безпосередньо перед нею, перед відпусткою тобто, спробую зробити свій перший Half Iron Man (2 км плавання, 90 км велосипед і 21 км біг). Що мене лякає так це велосипед. Я і досі в цьому виді почуваюся дуже невпевнено і взагалі боюся що добігти після нього не зможу. Ну ма в принципі результат мене не цікавить, для першого разу головне фінішувати в принципі.

Отакоє от. А у ваш що нового?