Barracuda Hydrobat Race Goggle

На сьогодні Барракуди для мене єдині підходящі окуляри для плавання – тобто гогилси.

Вже ціла коробка назбиралася усякого різного – Aqua Sphera там, декілька наворочених і здавалося б ідеальних Speedo. І тількі з цими вже який місяць навіть не виникає бажання дивитися на щось інше.

Batwing дизайн. На відміну від усіх моїх попередніх окулярів це саме вдале поєднання функціональності окулярів і безпеки для обличчя. Резина досить м’яка, щоб не залишалися фінгали навколо очей якби довго ти не плавав. Вони не присмоктуються, а тримаються завдяки отим самим дірочкам у нижній частині ободу/фрейму, які створюють гідростатичний тиск, ну і смужкам.

Далі треба вказати на унікально виконану переносицю – там тобі доступні аж 8 позицій – підбирай скільки хоч!

Лінзи і фрейм забеспечують широкий периферійний огляд і тільки з Барракудами я зрозуміла, шо я втрачала плаваючи в інших гогилсах.

Що до запотівання, досить тривалий час все було гаразд і тільк зараз покриття лінз майже втратило цю властивість. Треба Anti-Fog Spray або Anti-Fog Solution for Goggle & Glasses скоріш придбати.

Тим не менш, я дуже рекомендую їх. Тим паче, що по ціні ($11.49) вони не уступають тим же Speedo Vanquisher Goggle, які займали до цього перше місце в моєму рейтингу. Все змінюється…