Shimano PD-520

 

Ціна: $35

Вага: 370 гр.

Призначення: “гірські” педалі, для бездоріжжя і грязюки, для початківців.

Загальні враження: надзвичайно ними задоволені (у Олени точно такі самі). Ми з ними ще ні разу на гірських велосипедах не каталися, але вони прекрасно підійшли нам для “дорожнього” велоспорту та тріатлону.

Педалі двосторонні, тобто замок спрацьовує з обох боків. Влучити у них дуже легко – жодного разу не довелося дивитися куди ж ставити ногу, в сліпу поставив, натиснув і зафіксувався. Так само легко відстиковуватися. По конструкції видно що грязюка чи висока трава їм не страшна.

Взагалі дуже прості у використанні – ідеально підходять для початківців.

Недоліки: Доки не спробував нові які нещодавно мені прийшли і не знайшов би ніяких недоліків. Але чисто дорожні педалі виявилися суб’єктивно набагато легшими, отже вага буде першим недоліком.

Другим мабуть можна назвати те що педаль все ж таки доволі вузька і при тривалих подорожах (для мене це 50+ кілометрів) все ж таки починаєш відчувати що тиск розподіляється по ступні не дуже рівномірно. Ну саме тому я і вирішив спробувати більші за розміром педалі.

Сторінка виробника: http://bike.shimano.com/publish/content/global_cycle/en/us/index/products/pedals/mountain/product.-code-PD-M520-L.-type-.pd_mountain.html