Brooks Ghost 3


 

Ціна: $60

Вага: 300 г.

Призначення: Кросівки для щоденного бігу що підійдуть як початківцям, так і біговим ветеранам. Прекрасно ведуть себе як на асфальті так і на щебні чи грунтових дорогах, легка ожеледиця теж їм не перешкода. Мають достатній рівень компенсації щоб берегти ноги, але при цьому не забагато її, легко дозволяють поставити більш правильну техніку і не штовхають до біга на п’ятах.

Загальне враження: На даний момент це мої улюблені кросівки в яких я бігаю як просто на роботу і з роботи, також і інтервали іноді і майже завжди довгі дистанції (20 і більше кілометрів). Як я вже сказав найголовніше в них те що з одного боку вони компенсують удари об землю, а з іншого трошки “легші” за інші моделі для щоденного бігу. Після кількох тижнів кросівки мені так сподобалися що я купив ще одну пару про всяк випадок, вона за майже рік лежить не розпечатана Smile Якби я зараз взявся пробігти марафон то вибрав би саме їх.

Недоліки: Тут не знаю навіть що сказати. Хіба що вони трошки заважкі у порівнянні з деякими кросівками для змагань. Але з іншого боку вони для змагань і не призначені, тому все це надумане.